Σε απόθεμα

JANOD. Κάρτες ακολουθίας/ σειροθέτησης – Ο κήπος

25.00

Η έννοια του χρόνου είναι μια σημαντική έννοια που διδάσκεται στα παιδιά παιδικής ηλικίας.  Κάντε πιο εύκολο να κατανοήσουν τα μικρά σας αυτήν την ιδέα με αυτό το όμορφο ξύλινο εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Για να δουλέψουν τις λογικές τους δεξιότητες ενώ διασκεδάζουν, τα παιδιά θα πρέπει να μελετήσουν τις 4 κάρτες που συνθέτουν μια σκηνή και στη συνέχεια να τις αντικαταστήσουν στη σωστή θέση. Υπάρχουν 10 διαφορετικά σενάρια για ανακατασκευή!

Αυτό το παιχνίδι βοηθά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σκέψης και προσοχής των μικρών παιδιών, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει το λεξιλόγιό τους και τις γνώσεις τους για τη φύση. Πώς ένας σπόρος μετατρέπεται σε λουλούδι; Πώς σχηματίζονται οι πεταλούδες;

Η ξύλινη βάση είναι πολύ χρήσιμη! Οι χρωματιστές κουκκίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ελέγξετε ότι η κάρτα βρίσκεται στη σωστή θέση και, επομένως, να επιτρέψετε το ανεξάρτητο παιχνίδι. Ως μέρος του εργαστηρίου duo, μπορείτε να συνοδεύσετε το παιδί σας στη μάθησή του: αφήστε το να τοποθετήσει τις κάρτες στη βάση και μετά να σας εξηγήσει πώς εξελίσσεται η σκηνή. Το φυλλάδιο οδηγιών θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το παιχνίδι που προορίζεται για μικρά παιδιά. Αυτό το παιχνίδι είναι μέρος μιας εκπαιδευτικής σειράς που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με έναν δάσκαλο σχολείου, προκειμένου να αναπαραχθεί με τον καλύτερο τρόπο η μαθησιακή διαδικασία και η πρόοδος που σημειώνεται σε κάθε επίπεδο. Κατασκευασμένο από ξύλο FSC® και χαρτόνι.

Πληροφορίες προϊόντος

  • Διαστάσεις 23 x 6,5 x 0,8 cm (9,05 x 2,36 x 0,30″)
  • Υλικό Ξύλο (κόντρα πλακέ), χαρτόνι
Brand

Janod

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “JANOD. Κάρτες ακολουθίας/ σειροθέτησης – Ο κήπος”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *